Uitleg

Dit nieuwe spectaculaire evenement is anders dan alles wat er tot nu toe al gedaan wordt. Heel Holland Live! is geen talentenjacht of soundmixshow. Ook is het geen jamsessie, geen karaoke avond en geen verzoekjesparade. Het is eigenlijk veel eenvoudiger: lokale zangers en zangeressen treden live op onder begeleiding van een professionele band.

Er is geen sprake van een wedstrijdelement, voorop staat dat het een hele leuke avond moet zijn voor zowel de lokale artiesten als voor het publiek. De mensen in de zaal krijgen een volwaardige avondvullende show gepresenteerd, het grote verschil met andere feestavonden is dat er bekende gezichten uit eigen dorp of verborgen talenten uit je eigen stad of bedrijf op het podium staan. En daarin zit meteen de grote meerwaarde.

Hoe werkt het?
Wij gaan op zoek naar de 10 leukste zangers uit jouw woonplaats of bedrijf. Deze mogen enige podiumervaring hebben, maar het is absoluut geen must. Het belangrijkste is dat het mensen zijn die het leuk vinden om te zingen en op een podium te staan.

Samen met hen stellen we een lijst met repertoire samen dat we gaan spelen. Het aantal nummers dat iedereen zingt is afhankelijk van het uiteindelijke aantal artiesten dat mee doet, maar bij 10 deelnemers gaan we uit van zo’n 2 nummers per deelnemer. Solo, duetten, groepen, alles is mogelijk en dat maakt het zo leuk!

Deelname is niet leeftijd gebonden, we zien vaak een bijzondere mix van jong en oud samen op het podium, ook dat maakt dit evenement uniek. Een mooi voorbeeld is een editie waarbij de jongste deelnemer 13 jaar was en de oudste 92 jaar. Meerdere generaties samen op het podium, fantastisch!

In de weken voorafgaand aan het optreden komen de deelnemers drie of vier keer samen met een van onze coaches, zodat ze goed voorbereid het podium op kunnen. Op de dag van het optreden zelf doen we een doorloop met de volledige band en de artiesten.

Heel Holland Live! is een fantastische ervaring voor zowel de deelnemers als het publiek!