Referenties

De deelname aan Nijeveen Live! was een rollercoaster van begin tot eind! In het begin nog wat huiverig (waar begin ik aan?), maar hoe dichter we bij het optreden kwamen, hoe mooier het werd. Daarbij heb ik de hulp van Stella goed kunnen gebruiken voor de goede mentale begeleiding. Het moment van het optreden zelf was supergaaf, wat een onvergetelijke avond. Voor een ieder die twijfelt om ooit mee te gaan doen: DOE HET!
Dirk Kroes – Deelnemer Nijeveen Live!

Wat was het super fijn om met Stella samen te werken. Vanuit de rol van voorzitter feestcommissie Maatschappij van Weldadigheid 200 jaar, heb ik contact met Stella gelegd. Het eerste contact was meteen erg prettig. Helder in communicatie en helder in mogelijkheden. Samen buiten de kaders denken en opzoek naar mogelijkheden. Meedenkend en ontzettend creatief. Verantwoordelijkheid nemen en eerlijke communicatie.

Het concept viel erg goed in de smaak en Heel Holland Live! kreeg bij ons de naam De Kolonie Live! De voorbereidingen waren al een feest en het feest zelf was er eentje met een gouden randje! Wat een enthousiasme, wat een herinneringen!
Namens de feestcommissie Maatschappij van Weldadigheid 200 jaar,

Marga Oosterloo (Voorzitter)

Ik zing al jaren bij een popkoor, maar dit was toch wel een hoogtepuntje in mijn zangcarrière. Het was een zeer mooie ervaring, met z’n allen toewerken naar het optreden. Met professionele muzikanten, die zich zeker niet te goed voelden voor ons amateurs. De kers op de taart was het duet met mijn dochter. Hulde voor de organisatie, zeer bedankt nog!
Wim Oldeman – Deelnemer Nijeveen Live!

Na een aanmelding was ik een van de geselecteerde deelnemers voor het evenement Zoetermeer Live! tijdens Culinair Zoetermeer 2015. Ik wist niet wat ik kon verwachten aangezien dit soort inschrijvingen vaak slecht lopen qua communicatie en selectie.

Maar het tegendeel bleek al snel en wij werden als groep uitvoerig en spontaan geïnformeerd. Leuk hoe het enthousiasme al via de mail binnen kwam en de afspraken strak, duidelijk en professioneel werden geregeld. Met alle ruimte voor hoor en wederhoor stond het programma al snel overeind en kreeg de show al snel vorm. Na 2 keer oefenen met de groep en 1 keer met de live band was het al duidelijk: dit zou een TOP avond worden en er hing er een super sfeer onder elkaar. De groep inclusief band klikte meteen met elkaar.

Zoetermeer Live! was waanzinnig en het publiek ging letterlijk los. De deelnemers kregen vleugels, mede door de band en begeleidende zanger en zangeres. De organisatie en begeleiding van Stella was zo tof. Vol enthousiasme, spontaniteit en van zeer professioneel niveau!
Thnx iedereen voor een onvergetelijk muzikaal spektakel tijdens Zoetermeer Live!
Mart Velthuizen – Deelnemer Zoetermeer Live!

Zoetermeer Live! was een groot muziekspektakel van lokale talenten van 14 tot 63 jaar. De talenten konden zelf hun liedjes uitkiezen en Stella Vermeulen heeft de muziekavond vakkundig in elkaar gezet. Haar tomeloze inzet en spontaniteit hebben de talenten tot zeer grote hoogte gebracht en er een onvergetelijke muziekavond van gemaakt. Met geweldige ondersteuning van backingvocalisten Simon en Michelle en een uitstekende band.

Ik wil Stella en haar muzikanten hartelijk bedanken voor de begeleiding en voorbereiding van het grandioze podiumoptreden van mijn dochter Camille Montero en haar vriendin Sanna Hogenbirk.
Karel Matla – Vader van deelnemer Zoetermeer Live!

Op 13 maart 2015 heb ik meegedaan aan Nijeveen Live! Een onvergetelijke ervaring. Samen met een leuke, enthousiaste groep deelnemers en Stella die goede adviezen en begeleiding gaf, hebben wij er een mooi feest van gemaakt. Op de avond zelf live zingen met een TOP band, die ons begeleidde alsof wij al jaren samen speelden. SUPER!
Egbert Knorren – Deelnemer Nijeveen Live!

Nijeveen Live!, wat een prachtig initiatief. Ik heb genoten en dan vooral van de saamhorigheid binnen een groep van mensen die allemaal als amateurs een leuke noot kunnen en willen zingen. Voor ieders talent was oog en oor, we ondersteunden elkaar waar nodig en hebben ontzettend veel lol gehad samen.
Dinet Kreeft – Deelnemer Nijeveen Live!